Sztárok

Tovább küzdenek Cipő életéért

Egy hete fekszik kómában a 47 éves énekes – írja a Blikk. Az orvosok nem adják fel, kitartóan harcolnak Cipő életéért.

Tovább küzdenek Cipő életéértA lap úgy tudja, hamarosan egy újabb orvos, prof. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának vezetője is csatlakozik ahhoz az orvoscsapathoz, akik Cipő állapotát folyamatosan figyelik, és küzdenek az életéért. Hamarosan egy újabb konzíliumot hívnak össze, hogy döntsenek a további kezelésről – írja a Blikk.

Cipő tavaly a Blikknek adott interjúban arról beszélt, hogy szívproblémái kiújulása után változtatott ugyan az életmódján, de az élvezetekről továbbra sem akart lemondani. Jelszava ez volt: mindenből módjával. „Nem vágyom arra, hogy sokáig éljek. Szeretek élni, és nincs semmi problémám azzal, ami eddig történt, de túl hosszú ideig nem akarnék itt maradni – vallotta be az énekes színész. A Republic frontembere azt is elárulta, hogy a sportolást sem viszi túlzásba, csak annyi testmozgást végez, amennyire a színpadon szükség van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top