Sztárok

A sztárvilág is szorít a kómában fekvő Cipőért

Vasárnap énekese nélkül ünnepelte születésnapját a Republic. Hetekbe telhet, amíg változás áll be az énekes állapotában. Nagy Feró állítja, már hónapokkal ezelőtt megérezte Cipő tragédiáját.

Eddigi legszomorúbb születésnapját ünnepelte vasárnap a Republic. A Kossuth Klubban ugyanis a frontemberük nélkül tartotta meg az együttes a 23. évfordulója alkalmából rendezett bulit. Az ünnep csendes volt, koncert helyett filmet vetítettek. A rendezvényen az X-Faktor ítésze, Nagy Feró is megjelent, aki szintén nagyon szorít kollégája felépüléséért. A Beatrice alapítója állítja, már hónapokkal ezelőtt megérezte Cipő tragédiáját. Mint a Borsnak elmondta, a fiának egy Republic-koncerten feltűnt, hogy a zenész milyen rossz bőrben van, egyszerűen nem bírt zenélni. A Republic-születésnapon Cipő korábbi kezelőorvosa, dr. Merkely Béla is ott volt, aki – a Blikk beszámolója szerint – elmondta, hogy hetekbe telhet, amíg változás áll be a zenész állapotában. Az együttes kórházban fekvő énekese továbbra is válságos állapotban van. Tíz napja állt le a szíve, és azóta kómában fekszik. A család, a barátok és a rajongók együtt szurkolnak Cipő gyógyulásáért, sőt az egész sztárvilág is szorít, imádkozik a felépüléséért. Többek között Deák Bill Gyula, Erdei Zsolt, Szabó Zsófi, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Pataky Attila, Aradszky László és Pachmann Péter üzent a kómában fekvő énekesnek.

Sztárok is imádkoznak a kómában fekvő Cipőért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top