Sztárok

Kéregetők ostromolják Oláh Gergőt

Oláh Gergőre sokan büszkék, és sokan tekintik őt példaképüknek. Akadnak viszont jó néhányan, akik anyagi segítségért fordulnak hozzá.

Kéregetők ostromolják Oláh GergőtAmióta Oláh Gergő megnyerte az X-Faktor legutóbbi szériáját, rengeteg visszajelzést kap. Sokan hitet és reményt kapnak tőle, vannak gyógyíthatatlan betegek, akik belőle merítenek erőt, mesélte a Blikknek. Szép számmal akadnak viszont olyanok is, akik anyagi segítségért fordulnak hozzá, egyenesen pénzt kérnek, arra hivatkozva, hogy ő tudja, milyen a szegénység.

„Volt, aki azt kérte, egy személyes tárgyamat ajánljam fel licitre, és az abból befolyt összegből támogassam a beteg gyerekét. Ezt egyébként valószínűleg megteszem. De ez egészen más, mint amikor direkt pénzt kérnek tőlem. Én pontosan tudom, hogy milyen az, amikor kölcsön kell kérni valakitől, mert nekem is sokszor meg kellett tennem. Mindemellett nem tudok mindenkinek segíteni” – magyarázza az énekes.

Gergő egyébként azt is elmondta, igyekszik spórolni és minden hónapban félretesznek egy nagyobb összeget, hogy ne csússzon ki a nyeremény és a fellépésekért kapott bevétel a kezük közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top