Sztárok

Szakított a Voice álompárja

Nem akar több duettet Pál Dénes, mert önálló karriert szeretne építeni. Duettpárja, Agárdi Szilvi elfogadta a Voice-győztes döntését, és a jövőben külön folytatják – írja a Bors.

A tehetségkutató szerelmespárjának kikiáltott duett tagjai ezentúl külön utakon folytatják zenei karrierjüket. Agárdi Szilvi és Pál Dénes a Voice-ban énekelt közös szám után A Nagy Dalban vágott neki egy duettszámmal. Bár nem jutottak tovább, a zsűri azonban azt javasolta, maradjanak együtt. Ám mint a bulvárlap megtudta, Pál Dénesék váratlanul szakítottak. „Elképzelhető, hogy fellépünk még Szilvivel, de abba korántsem vagyok biztos, hogy belefogunk egy nagy közös projektbe. (…) Ennek most itt vége van. Lezártuk a dolgot. A saját utamat szeretném járni, felépíteni a karrieremet” – jelentette ki az egyelőre szingli Pál Dénes, aki még keresi saját zenei stílusát. Mint Agárdi Szilvi bevallotta, hiányozni fog neki a közös munka, de mostantól ő is magára és a saját dalára koncentrál.

Szakított a Voice álompárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top