Sztárok

Rendőrökkel védi nejét Hajdú Péter

A Frizbi műsorvezetője feljelenti a zaklatót, aki a múlt héten megfenyegette őt és a családját. Felesége, Sarka Kata ugyanis halálra rémült, mivel a férfi őt hívogatta – írja a Bors.

Hajdú Péternek a Frizbi című műsorában bemutatott látó asszony „képességének” leleplezése nem várt következményekkel járt. Mint írtuk, egy ismeretlen férfi megfenyegette a műsorvezetőt, mivel Hajdú leleplezte az erdélyi mentalista asszony trükkjét. Ugyan a tévés – aki botrányosan viselkedett a Hal a tortán című műsorban – az eset után megbízta az ügyvédjét, hogy intézkedjen, ám a telefonos fenyegetések folytatódtak, s legközelebb Sarka Kata telefonján. A zaklató ugyanis Hajdú nejének a számát ismerte, aki teljesen véletlenül keveredett bele a történetbe. Sarka Katát halálra rémítette a fenyegetőző férfihang, ezért a műsorvezető – akit egy múlt heti rendezvényen már testőr kísért – besokallt, és úgy döntött, hétfőn rendőrséghez fordul.

Rendőrökkel védi nejét Hajdú Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top