Sztárok

Milliókért nyaraltatja Klapka a beosztottait

Thaiföldre vitte nyaralni az alkalmazottjait az üzletember. Klapka György beosztottjai lassan már a fél világot bejárták, hála a nagylelkű munkaadójuknak – írja a Blikk.

A thaiföldi Phuketen nyaraltatta alkalmazottjait Klapka György. A 85 éves üzletember minden évben maga választja ki, hogy munkatársai közül ki érdemes a tíznapos vagy alkalmanként kéthetes luxusutazásra. Van, aki a hűségéért, van, aki másért érdemli ki, hogy a főnökkel és a kollégákkal ne csak az üzletben dolgozzon, hanem pihenjen is – árulta el Mary Zsuzsi exférje, aki az alkalmazottai szerint maga a megtestesült álomfőnök. Az üzletember – aki egyedül fogott tolvajt a boltjában – 10 éve vezette be a februári nyaralást. A kiválasztott alkalmazottak szavaznak mindig arról, hogy hova vigye el őket Klapka, aki a beosztottjaival már többször járt Tunéziában, Törökországban, a Kanári-szigeteken, Egyiptomban, Spanyolországban, de Thaiföld a kedvenc helyük.

Milliókért nyaraltatja Klapka a beosztottait

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top