Sztárok

Súlyos vádak Csézy ellen!

Az énekesnő nem titkolja, kedvese mindent megtesz a sikeréért. A férfi több telefonról indítja a voksokat, Csézy szerint azonban ez természetes egy ilyen játékban – írja a Blikk.

Mint a Blikk írja, ezerrel küldi az SMS-eket Csézyre tehetős párja, aki a napokban jegyezte el az énekesnőt. Ezt meg is jegyezte A Nagy Duett legutóbbi adásában kiesett Dopeman, aki – a produkciók minőségét és kivitelezését tekintve – igazságtalannak tartja, hogy ő és duettpartnere, Szinetár Dóra esett ki. „Van olyan versenyző, Papp Geri például, aki egyre több embert mozgósít, és van, akinek olyan az anyagi háttere, hogy csak úgy dőlnek rá a szavazatok” – mondta a rapper, utalva Csézy gazdag párjára. Az énekesnő nem titkolja, a hatóanyag-kutatóként dolgozó kedvese több telefonról indítja a voksokat: két telefonról 20-20 SMS-t szokott küldeni. Mint mondja, szerinte természetes egy ilyen játékban, az hogy valakire a családja, barátai, rajongói szavaznak.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top