Sztárok

Társai négy és fél éve tudták: Cipő menthetetlen

A Republic basszusgitárosa, Boros Csaba próbálja tartani a lelket az énekes családjában és a zenésztársakban. Egyelőre nem tudni, hogy nyilvános lesz-e Cipő temetése.

Régóta felkészültek a legrosszabbra a Republic együttes tagjai. A zenészek az elmúlt négy és fél évben pontosan tudták, hogy a tragédia bármikor bekövetkezhet – írja a Blikk. „Ritkán látogattam, mert képtelen voltam nézni, ahogy Cipő ott fekszik, gépekre kötve” – emlékezett vissza az együttes basszusgitárosa, Boros Csaba. Mint mondja, nem volt titok előttük, hogy Cipő szívbeteg, de „amikor eljön ez a pillanat, az ember megrogy”. „Amikor megtudtam, hogy elment, jó ideig nem tértem magamhoz” – vallotta be a zenész, aki elsírta magát, mikor megtudta, hogy a barátja nincs többé. Boros próbálja tartani a lelket a hétfőn elhunyt énekes családjában és a zenésztársakban, s úgy érzi, Cipő nélkül is lesz Republic. „Komoly az igény arra, hogy ennek a történetnek, a mi sztorinknak ne itt, ne így legyen vége, de a fiúkkal még át kell beszélnünk a jövőt” – mondta a Blikknek. A Bors úgy értesült, egyelőre nem hozták nyilvánosságra Cipő temetésének a napját, így azt sem tudni, nyilvános szertartásra készül-e a család.

A társai négy és fél éve tudták, Cipő menthetetlen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top