Sztárok

Házkutatást tartottak Stohlnál

Rendőrök kutatták át a színész otthonát. Valószínűleg a börtönélményeivel foglalkozó könyv alapjául szolgáló bizonyítékokat keresték Stohl Andrásnál, valamint az írónőnél – írja a Bors.

Házkutatást tartottak Stohl Andrásnál a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, sőt a börtönélményeit megíró Szalai Vivien lakását is átkutatták. A bulvárlap információi szerint valószínűleg a könyvük alapjául szolgáló dokumentumokat keresték náluk. Ilyen lehet az a hangfelvétel is, amely a színész és az írónő beszélgetéseit tartalmazza. Az ügynek elsősorban az RTL Klubhoz hamarosan visszatérő Stohl számára lehet súlyos következménye. Kettétörheti a színész karrierjét, ha újra rács mögé kerül. Stohl azonban azt állította a Borsnak, hogy nem jártak nála rendőrök. A bulvárlap azt valószínűsíti, hogy az írónő várhatóan pénzbüntetéssel megússza a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága által indított pert, ám ha Stohlt bűnösnek találják, és esetleg el is ítélik, akkor neki le kell töltenie börtönbüntetése le nem ült hónapjait is, azaz 5 hónapot.

Házkutatást tartottak Stohlnál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top