Sztárok

Oda a csillogás! Visszament eladónak az X-Faktor sztárja

Hiába jósoltak a mentorok nagy jövőt Fehér Zolinak, most mégis öltönyt árul, hogy eltarthassa nejét és kislányát. Az X-Faktor sztárja keserűen nyilatkozott a helyzetéről – írja a Blikk.

Alig telt el pár hónap az X-Faktor műsor óta, a tehetségkutatóban kétszer is próbálkozó Fehér Zoli ismét abban az öltönyboltban dolgozik, ahol a verseny előtt. Úgy tűnik, nem jött be a nagy áttörés, pedig az énekest agyba-főbe dicsérték a versenyben, és a mentorai is nagy jövőt jósoltak neki. „Úgy érzem, elindultam a süllyesztőbe, pedig rengeteget tettem azért, hogy ez ne így legyen. (…) Most ott tartok, hogy ha nem dolgozom az öltönyboltban, nem tudom eltartani a feleségemet és a kislányomat” – mondta keserűen a jelenleg ruhákat árusító x-faktoros, aki élő adásban kérte meg kedvese kezét. Hívják ugyan még eseményekre, műsorokba beszélgetni, de a munkája miatt ezekre sem tud elmenni. „Sajnálom, hogy így alakult, kár érte” – reagált Nagy Feró az énekessel történtekre.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top