Sztárok

Ezért ment tönkre Tornóczky Anita házassága

A műsorvezető elismerte, hogy gondjai vannak a férjével, ám nem válnak. Igyekszik megmenteni a házasságát Tornóczky Anita, akit folyamatos féltékenység gyötört.

Kapcsolatuk 9 éve alatt már többször szétköltözött Tornóczky Anita és férje, Szini Béla. Mint írtuk, a 33 éves műsorvezető-állatvédő és a 14 évvel idősebb milliomos vállalkozó házassága zátonyra futott, már a 4 évvel ezelőtti esküvőjük előtt is komoly gondjaik voltak, amelyek azóta sem szűntek meg. A Blikk információi szerint Anita nem tudta követni párja életvitelét, sőt folyamatosan féltékenység gyötörte. Mint a bulvárlap írja, a vállalkozó nagyon jó partinak számít, jó megjelenésű, intelligens férfi, aki körül szinte rajzottak a nők, Anita pedig egyre nehezebben viselte, hogy megpróbálják behálózni a férjét, ezért féltékeny lett. A hisztik és a jelenetek azonban oda vezettek, hogy eltávolodtak egymástól. A műsorvezető elismerte, hogy gondjai vannak a párjával, s az utóbbi időben nem töltöttek elég időt egymással, de szerinte teljesen normális egy házasságban, hogy olykor mélypontra kerül a kapcsolat. „Ennyi év után minden kapcsolatban jöhetnek mélypontok” – nyilatkozta a Borsnak Anita, aki azt is cáfolta, hogy a kutyamentés miatt, vagy esetleg egy harmadik fél miatt romlott meg a házasságuk. Állítja, nincs veszve minden, megmenti a házasságát. „Megvan a tervünk, hogy miként mászunk ki a gödörből” – jelentette ki Anita, aki szerint a jövőben többet kell foglalkozniuk egymással.

Ezért ment tönkre Tornóczky Anita házassága

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top