Sztárok

Meglepő fordulat A Nagy Duettben

A Szulák Andreából és Papp Gergőből álló páros kap még egy esélyt a produkcióban, ám vegyes érzelmekkel készülnek a show-ra. Alig két napjuk maradt a dalok és a koreográfia betanulására.

Szulák Andrea és Papp Gergő visszatér A Nagy Duettbe. Csézy nagymamájának a halála után az énekesnő úgy döntött, hogy duettpartnerével, Gesztesi Károllyal abbahagyják a versenyt, ezért a műsor készítői az üresen maradt helyet a legutóbb kiesett párossal töltik be. Így vasárnap Szulák Andrea és Papp Gergő – aki versenytársának, Lakatos Márknak gyerekkori barátja – újra A Nagy Duett színpadára lép, és folytathatják a versenyt. Szulákék ugyan szeretik a műsort, de ilyen áron nem örülnek az újbóli szereplésnek. Mint a Bors írja, ráadásul alig két napjuk maradt, hogy két új számot megtanuljanak a hozzá tartozó koreográfiával együtt, ez pedig majdnem egyenlő a lehetetlennel. Mivel versenytársaik már hétfő óta gyakorolnak, a régi-új páros arra is felkészült, hogy újra ők búcsúznak a versenytől.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top