Sztárok

Lebénult a Szombat esti láz sztárja

Komoly veszélybe került Vastag Csaba táncpartnerének a karrierje. Mármarosi Tünde pár évvel korábban hosszú hónapokon át tolószékbe kényszerült – írja a Blikk.

Vastag Csaba tánctanára, Mármarosi Tünde pár évvel ezelőtt még abban sem volt biztos, hogy egyszer elhagyhatja a tolószéket, és saját lábára állhat. A 21 éves táncosnak – aki Csaba öccsének, a szintén x-faktoros Vastag Tamásnak a kedvese – 17 évesen lebénult a jobb lába, az orvosok pedig azt mondták neki, hogy búcsút kell intenie a táncnak. Az egyik cipője miatt ugyanis begyulladt a szezámcsontja, s a fájdalomra kapott szteroidinjekcióktól pár hónappal később viszont lábra sem tudott állni. Nem mozgott a lábfeje, elszakadt ugyanis a nagylábujja hajlítóina. Egy ötórás műtét után hónapokig csak tolószékben ült, majd járókerettel járt, de végül felépült, a bokája azonban érzékennyé vált. „Amikor például Csabi véletlenül rám lép a próbán, ordítani tudnék a fájdalomtól, de ez semmi ahhoz képest, hogy akár sánta is lehetnék” – mondta Tünde, aki táncpartnerével, az X-Faktor győztesével, Vastag Csabával a Szombat esti láz legutóbbi fordulójában is továbbjutott.

Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala
Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top