Sztárok

Drámai pillanatok: Tóth Gabi összeomlott

Tóth Gabi megható és felkavaró percekkel ajándékozta meg a Szombat esti láz nézőit. A stúdióban vágni lehetett a csöndet, és nemcsak azért, mert Gabi sírva fakadt.

Drámai pillanatok: Tóth Gabi élő adásban sírta el magátTóth Gabi és táncpartnere különleges előadásokkal kápráztatják el a zsűrit a Szombat esti lázban. A mostani adásban pedig egyenesen drámai pillanatoknak lehettünk tanúi. Gabiék tangót táncoltak, méghozzá olyan átéléssel, hogy a zsűri alig talált rá utána szavakat. „Minden porcikád táncol, fantasztikus vagy” – mondták. „Tele vagy szenvedéllyel” – hangzott el olyan szavak kíséretében, mint „mámor, élet, csoda”. Keleti Andrea szerint az egész stúdió a lélegzetét visszatartva figyelte a produkciót, és minden bizonnyal fél Magyarország azt hiszi már, hogy Gabi és partnere a magánéletben is párt alkot, annyira árad belőlük a szenvedély.

Gabi nem a méltató szavakra, hanem rögtön a tánc befejezésekor sírta el magát, és könnyeit percekig nem tudta visszatartani. „Örülök a csalódásnak és a rossz dolgoknak, mert ettől tudok hiteles lenni – magyarázta. – Ilyenkor ezeket elő tudom venni, átélni a szenvedélyt vagy éppen fájdalmat.” Részletekbe nem szeretett volna belemenni azt illetően, hogy mire gondolt tánc közben, de annyit elmondott, hogy ezzel a tánccal zárta le a rossz dolgokat, mostantól pedig előre próbál nézni, pozitívan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top