Sztárok

Háreme szurkolt a Szombat esti láz sztárjáért

Istenes Bence volt barátnői és jelenlegi kedvese is részt vettek a táncos produkció felvételén. Csobot Adélt nem zavarta, hogy párja egykori kedvese, Kovácsovics Fruzsina is eljött drukkolni a fiúnak, VV Anikó azonban szúrós tekintettel figyelte a lányokat – írja a Blikk.

Valóságos hárem szurkolt Istenes Bencének az RTL II stúdiójában szombat este. A Szombat esti láz adásának a felvételén ugyanis a műsorvezető elmúlt éveinek összes exe felsorakozott, és együtt szorított érte. A bulvárlap beszámolója szerint a Szombat esti láz sztárjának jelenlegi barátnője, az x-faktoros Csobot Adél – aki fellépőként érkezett a műsorba –, és egyik exe, Kovácsovics Fruzsina jó kapcsolatban vannak, Fruzsi ráadásul egy asztalnál ült Bence apjával. Volt barátnője, VV Anikó ugyancsak jelen volt a stúdióban, ám ő nem csatlakozott a lánycsapathoz; duzzogva, szúrós tekintettel nézte exe hölgykoszorúját. Mint a Blikk emlékeztetett, az egykori villalakó – aki jelenleg az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban szerepel – már a Bencével való kapcsolatuk alatt is féltékeny volt, sőt a románcuknak is emiatt lett vége.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top