Sztárok

Esküvőre készül A Nagy Duett sztárja

Megkéri barátnője kezét Dobrády Ákos. Ugyan Iszak Eszter 12 évvel fiatalabb A Nagy Duett zsűritagjánál, mégis könnyen megértik egymást; már a közös jövőjüket tervezgetik – írja a Bors.

Hiába él Rómában Dobrády Ákos és Budapesten Iszak Eszter, a távolság inkább erősíti a kapcsolatukat. A 37 éves zenész maximálisan megbízik szerelmében, és azt mondja, hosszú távra terveznek. Ami a kapcsolatuk jövőjét illeti, A Nagy Duett zsűritagja nemcsak a Facebook-oldalán ecsetelte ismerőseinek, hogy úgy érzi, révbe ért, hanem a Frizbi felvételén is elszólta magát. „Sok jó dologról beszélgetünk, remélem, hogy esküvő lesz a vége” – árulta el Hajdú Péternek. Mindenesetre a 12 évvel fiatalabb, műsorvezető kedvese is már a közös jövőjüket tervezgeti. „Boldog vagyok. (…) Nyolc hónapja vagyunk együtt, és nagyon szerelmes vagyok. El tudom képzelni, hogy mellette éljem le az életem” – jelentette ki Iszak Eszter, aki A Nagy Duett felvételeire is rendszeresen elkíséri párját.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top