nlc.hu
Sztárok
Lemondta a döntőt A Nagy Duett sztárja

Lemondta a döntőt A Nagy Duett sztárja

Visszautasította a meghívást Pataki Attila, és betegségre hivatkozva távol marad a döntőtől. Bennfentesek szerint az énekes bukásnak tartja, hogy már az első fordulóban kiesett – írja a Bors.

A Nagy Duett vasárnapi, utolsó adásában a tervek szerint a versenyben lévő mellett az összes kiesett páros is visszatér egy dal erejéig. A kiesettek viszont már nem lesznek párban, csupán egy közös éneklésre hívták meg őket. A bulvárlap értesülése szerint azonban nem lesz ott a nagymamáját gyászoló Csézy és az elsőként kiesett páros férfi tagja, Pataky Attila sem vállalta el a felkérést. Mint a Bors írja, az énekesről azt pletykálják, hogy sértettségből marad távol, mivel zokon vette, hogy hamar kiesett duettpartnerével, Görög Zitával. Pataky a bulvárlapnak is megerősítette, hogy nem megy el A Nagy Duett vasárnapi döntőjére, állítása szerint influenzás. A távolmaradásért amúgy nem jár büntetés, ez ugyanis nem volt a szereplők kötelezettséglistáján a felkéréskor.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top