Sztárok

Szerelmes fotók – Dustin Hoffman 32 éve szereti ezt a nőt

"Lisának köszönhetek mindent" - mondta a párizsi filmbemutatón, ahol nem csak azt bizonyította be Dustin Hoffman, hogy 75 évesen is lehet első filmes rendezőként sikert aratni, hanem azt is, hogy 32 év után is szerelmes még a feleségébe.
Íme a 72 éves Pacino, 33 éves barátnője – fotó

A tavaly forgatott Kvartett című filmet már a magyar mozik is vetítik, Párizsban azonban még csak most mutatták be Dustin Hoffman első rendezői alkotását. A négy idősödő operaénekesről szóló vígjátékban Maggie Smith, Billy Connolly és Michael Gambon játsszák a főszerepet. Hogy ez a film elkészült, abban Hoffman feleségének, Lisa Gottsegennek is nagy szerepe van, ő volt az, aki hosszú ideje bátorította férjét, merjen végre rendezni. “Mint minden embernek, nekem is megvannak a magam démonai, amelyekkel harcolnom kell. Egyike volt ezeknek a démonoknak a rendezés. Most, hogy végre megcsináltam, azt kérdezem magamtól, miért vártam vele ilyen sokáig” – mondta Hoffmann a bemutatón, majd feleségéhez fordult, és a kamerák kereszttüzében azt mondta: „Lisának köszönhetek mindent, még mindig szeretem ezt az asszonyt!” Majd 32 évnyi házasság után, mint egy szerelmes kisdiák, megcsókolta asszonyát.

Dustin Hoffman 32 éve szereti ezt a nőt

Valóban nagy szerelem és tartós házasság az övék, habár nem egyedülálló Hollywoodban, gondoljunk csak Meryl Streep, Sting vagy Tom Hanks házasságára! Hoffman felesége, a most 58 éves Lisa tízéves volt, amikor egy családi partin először találkozott az akkor 27 esztendős Dustinnal. Később barátok lettek, de nem gondoltak arra, hogy ebből szerelem is lehet. Különben is teljesen más érdekelte őket: Lisa a jog felé kacsinthatott, ügyvéd lett, míg Hoffmant a filmezés és a színpad világsztárrá tette. Mindketten megházasodtak, és mindketten el is váltak, majd az 1970-es évek vége felé újra találkoztak, és rájöttek, nem csak barátság van közöttük.

Dustin Hoffman 32 éve szereti ezt a nőt

Nos, végül is 1980-ban kimondták a boldogító igent, és mint a hollywoodi filmekben, azóta is boldogan élnek. És hogy mitől működik a házasságuk? Hoffman szerint attól, hogy bármiről is legyen szó, mindig kikéri felesége véleményét, de az esetleges konfliktusokat is hosszadalmas beszélgetésekkel oldják fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top