Sztárok

Különc lakó költözött Novodomszky Évához

Hiába, Novodomszky Éváéknál a férfiak vannak többségben, így érvényesítették az akaratukat: a műsorvezető minden tiltakozása ellenére beszereztek egy csaknem egy méteres papagájt!

„Jó ideje napirenden van már nálunk az állat-téma – meséli Éva. – Azonban, ha rajtam múlik, én megálltam volna a hörcsögöknél, amelyek egyébként is gombamód szaporodnak nálunk, nem győzzük őket elajándékozni. Így is négy van, amiből három a minap kiszabadult a ketrecből, nem volt egyszerű őket ismét összeterelni. És erre még a nyakamra hoznak egy papagájt, ami félpercenként hangokat ad! Hiába mondtam nemet Salvo és kisebbik fiam, Marco ötletére, a napokban mégiscsak meghozták az állatot. Úgy látszik nálunk állat és férfiuralom van. Ráadásul még a papagáj is pasi!” Éva kissé szkeptikus a madár tartásával kapcsolatban, és szívből reméli, nem kell a családtagjainak hamarosan „vagy én megyek, vagy a papagáj”- típusú ultimátumot adnia.

Különc lakó költözött Novodomszky Évához

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top