Sztárok

Kiderült Sarka Kata titokzatos betegsége

Elviselhetetlen fejfájás kínozta a kétgyermekes anyukát, amit egyik gyógyszer sem csillapított. Mint kiderült, Sarka Katánál gyulladás okozta a bajt, a betegsége miatt pedig a megszokottól eltérő módon forgatták a Hal a tortánt.

A kimerültség és egy vírus játszhatott közre Sarka Kata titokzatos rosszulléteiben, amely miatt kórházba került. Mint a Blikk megtudta, a sikeres üzletasszony nagyon erős fejfájásra panaszkodott, amelyet semmi sem csillapított. A vizsgálatokon megállapították, hogy gyulladás van a szervezetében. A kórházban infúziót kapott, és egy hétnapos gyógyszeres kúrát is előírtak, a tünetei azóta már enyhültek is. Sarka Kata azonban nem szállt ki a Hal a tortánból, amelyben legutóbb párja, Hajdú Péter okozott botrányt; férje akarata ellenére is forgatja a főzőversenyt, ám nem a megszokott módon. Szerdán ő volt a vendéglátó, neki kellett bevásárolnia és főznie, ám az előbbi kimaradt a műsorból, Hajdú neje ugyanis egyik ismerősét kérte meg, hogy szerezze be az alapanyagokat, hogy minél többet pihenhessen – írja a Bors. Ami pedig a főzést illeti, a kétgyermekes anyuka könnyű fogásokat készített.

Kiderült Sarka Kata titokzatos betegsége

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top