Sztárok

Kisfia lesz a 21 éves magyar színésznőnek

Előreláthatóan szeptemberben hozza világra második gyermekét a Jóban Rosszban egykori sztárja, aki a Facebookon jelentette be, hogy újra fia lesz.

Kisfia lesz a 21 éves magyar színésznőnek„Igen, újra kisbabánk lesz! Szeptember 21-re vagyunk kiírva, és ő is kisfiú! 15. hétben járok, ez nagyon az eleje, de a nehezen túl vagyok.” – írta a Facebook oldalára Viki, aki örült volna egy kislánynak, de így sem bánkódik. Különben is, így legalább kisfia, Andriska ruhácskáit újra tudja majd használni, nem kell új babakelengyét vennie.

A fiatal anyuka még csak 21 éves, de nem bánja, hogy ilyen fiatalon kétgyermekes anyuka lesz. Nem tervezték a második babát, véletlenül alakult így. „Most már nincs jelentősége annak, hogy felelőtlenség volt-e vagy sem. A párom, András és én is örülünk a babának, hiszen a szerelmünk gyümölcse ő is! Szóba sem kerülhetett, hogy elvetessem. Andrással végtelenül szerelmesek vagyunk, felújítottunk egy házat, kényelmesen megélünk – mondja Viki, és hozzáteszi, még mindig nem tervezik azt, hogy összeházasodnak. – Majd arra is sor kerül, most más dolgunk lesz. Még mielőtt a pici megszületik, a házunk padlásterét is fel kell újítanunk. Odalent egy nappalink és egy háló van. Andriska velünk, az ágyunkban alszik, de ha megszületik a testvére, ezen változtatni kell. Mindenkinek szüksége lesz egy saját szobára. Ez pedig most sokkal fontosabb feladat, mint egy esküvő.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top