Sztárok

Cseke Katinka összeesett a színpadon

Cseke Katinka szürreális előadással készült a Nagy Duett döntőjére: méhecskének öltözött, a produkció végén pedig párja, Kökény Attila darázsirtóval fújta le végzetesen.

Cseke Katinka összeesett a színpadonA Nagy Duett döntőjében két produkcióval léptek fel a még versenyben lévő párosok. Cseke Katinka először asztalon táncolt, úgy mulatott, második előadásukban pedig Kasza Tibi Sosem múlik el című dalát választották. A szerelmes dalt meglepően sajátos látvánnyal dobták fel: Katinka  méhecskének, Attila pedig méhésznek öltözött, egymásnak énekelték vallomásukat, majd a produkció végén Attila darázsirtóval fújta le szerelmét, aki holtan esett össze.

Kasza Tibi nehezen tudta feldolgozni a látottakat. „Ennyi idő után bevallhatom, ez a dal ténylegesen a méhek love storyja, egy méh és egy méhész beteljesületlen szerelméről szól. Ti teljesen hülyék vagytok. Olyan szintű tömény baromság volt a színpadon, ami mellett nehéz elmenni, és nehéz megszólalni is” – fejtette ki a látottakról. Katinkáék egyébként elmondták, nagyon fog nekik hiányozni a közös munka. Csupa jó pillanatra emlékeznek vissza, nem is tudnak felidézni holtpontot. Katinka számára a legkedvesebb mégis az a szertartásuk volt, amikor beültek együtt a kocsiba, és ott énekeltek. „Lehet, hogy néha fel fogom hívni Attilát, hogy jöjjön a házunk elé, és énekeljünk együtt egy kicsit az autóban” – mondta elérzékenyülten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top