Sztárok

Tőle szivárgott ki VV Éva botrányvideója

VV Éva megszólalt az elmúlt napok botrányai után, és elmondta, hogyan kerültek nyilvánosságra a róla készült, kompromittáló felvételek.

Az elmúlt napokban ismét VV Éva botrányától volt hangos a sajtó, a balhéiról elhíresült valóságshow-szereplőről ugyanis először egy videó látott napvilágot, melyen szexet ígér szomszédjának szállásért, majd további pikáns fotók is megjelentek.

Éva közösségi oldalán kommentálta az eseményeket. „Sziasztok az elmúlt két nap eseményeit,illetve a blikk-ben megjelentekre reagálva közölném veletek az alábbiakat. Egyik kedves “barátom” személyes kérésének eleget téve kölcsönadtam részére egy pendrive-ot. Amit mivel “barát” az illető…a tartalmát nem ellenőrizve, teljes bizalommal adtam át…amint látjátok a tartalmát felhasználva,már második napja jelennek meg videók, fotók rólam,aminek ki tudja mikor lesz vége…Mint kiderült igaz a mondás…”Minek ellenség,ha vannak “barátaid”..legyen ez számotokra is egyfajta jóindulatú figyelmeztetés,hogy kinek mit adtok kölcsön..nyilván jó pénzt kapott érte” – írja a történtekről.

Tőle szivárgott ki VV Éva botrányvideója

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top