Sztárok

Ezért van még versenyben a Szombat esti láz sztárja

Táncpartnere szépsége tartja versenyben Szilveszter gazdát. Molnár Andi teste a producer szerint is milliókat ér - írja a Bors.

A parketten esetlen mackóként mozgó Szilveszter gazdát – akit anyukája irányít – már rég kiszavazták volna, ha gyönyörű partnernőjére nem lennének kíváncsiak a nézők. Molnár Andrea a legutóbbi adás rumbájához egy merész ruhát választott, ami még jobban kiemelte formás idomait. A bulvárlap szerint minden bizonnyal a tánctanár szépsége tartja bent a párt, hiszen mellettük olyan tánctudással rendelkező párok, mint például Istenes Bence és Südi Iringó esnek ki. A műsor kreatív producere, Schiwert-Takács László szerint két tényező is hozzájárulhat ahhoz, hogy Szilveszterék még versenyben vannak. „Az egyik a Molnár Andi mindenkit megbabonázó szépsége. Az egymilió dolláros arca, tökéletes teste és bájos kisugárzása mellett nehéz lenne elmenni. A másik pedig, hogy Szilveszternek hihetetlen kedves humora van, amit szerintem nagyra értékelnek az emberek” – jegyezte meg.

Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala
Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top