Sztárok

Külön élt a feleségétől Cipő

Barátnőjénél állt le az énekes szíve, ő hívta a mentőket. A Republic frontemberének ugyanis tönkrement a házassága, ám sosem vált el gyermekeinek anyjától – írja a Bors.

Tönkrement Cipő házassága, így évek óta barátnője mellett kereste a boldogságot a március 11-én elhunyt énekes. Mint a bulvárlap megtudta, Cipő jó kapcsolatban maradt imádott ikerlányai édesanyjával, Zsuzsával, ám az életét Brigittával osztotta meg, mellette találta meg a boldogságot. „A fiam barátnőjét Laci dalai gyógyították meg, sokszor járt Republic-koncertre, így ismerkedtek meg. Örökre áldani fogom a nevét, mert nagyon sokat tett a fiamért” – árulta el Cipő édesanyja. A Bors úgy értesült, a zenész Brigittánál lett rosszul, ő hívta a mentőket, amikor leállt Cipő szíve, sőt a fiatalasszony a kórházban is a gondját viselte. A bulvárlap információi szerint a Kistarcsán eltemetett énekes sosem vált el nejétől, ikerlányai édesanyjától, aki szintén máshol kereste a boldogságot. A temetésen a két gyászoló nő egymással szemben állt a koporsó mellett.

Külön élt a feleségétől Cipő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top