Sztárok

Görög Zita gyerekei is elfogadták új párját – fotó

Görög Zita először mutatta meg új kedvesét, Bjornt, akivel nyár óta alkotnak egy párt. A kétgyermekes anyuka néhány hónap után össze is bútorozott szíve választottjával, akit gyermekei, Lotti és Milán is hamar a szívükbe zártak.

Tavaly év elején ért véget közel kilenc évig tartó kapcsolata gyermeki apjával, Seres Attilával, ám Zitára azóta rátalált az új szerelem. A négy és fél éve Magyarországon dolgozó belga fiatalemberrel egy szórakozóhelyen ismerkedett meg, és hamar egy hullámhosszra kerültek. Olyannyira, hogy mindössze pár hónap együtt járás után már össze is költöztek, mára pedig igazi kis családdá értek. „Nem minden anyukának adatik meg, hogy délutánonként még négy órát aktívan a gyerekeivel tölthessen, és ezért én nagyon hálás vagyok. A fiúk ilyenkor sakkoznak, Lotti pedig a konyhában segít nekem. Miután Milus villámgyorsan megverte a páromat, Lotti kérésére Bjorn a zongorához ül, és indul a családi balett” – mesélte Zita és hozzátette, a zenének kulcsszerepe van a kapcsolatukban.

További fotókért kattints a képre!
 További fotók, itt!


„A párom zongorázik és zenét ír, így a zene volt az első közös témánk. Ez azóta is meghatározó eleme a kapcsolatunknak: nagyon sok romantikus pillanatot köszönhetünk ennek, amikor kettesben vagyunk, ugyanakkor harmóniát varázsol a családi életbe is. Hogy a párom a gyerekek szívébe viszonylag gyorsan belopta magát, az a zenének is köszönhető.”
Zita abba is beavatott minket, hogy már saját rituálékkal is rendelkeznek, az esti beszélgetés ugyanis sosem maradhat el a kis családban. „Este hétkor jön el az a pillanat, amikor mindannyian az asztalhoz ülünk. Ezt az időszakot mindenki tiszteletben tartja, nem szól közben a tévé, és nem vesszük fel a telefonokat. Fontosnak tartom, hogy ilyenkor átbeszéljük, kivel mi történt aznap. Ahogy a mindennapok, ezek a beszélgetések is elég olaszos temperamentumban zajlanak és több nyelven. Én a gyerekekkel magyarul, a párommal angolul beszélek, míg Bjorn a gyerekekkel tört magyarral, az öcsémmel pedig németül értekezik. Ilyenkor sikerül teljes mértékben elengednünk a munkát, gyűjtjük a gyerekek aranyköpéseit, és töltekezünk a másnapra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top