Sztárok

Ilyen csodaszép kismama a Jóban Rosszban színésznője – fotó

Kismamapocakkal pózolt Kondákor Zsófi. A Jóban Rosszban színésznője a Sugarbird "Mutasd a városod" kampány keretében állt Debreceni Zita kamerája elé.

Sugárzóan szép kismama lett Kondákor Zsófi, aki februárban intett búcsút Csillagkútnak és szögre akasztotta az orvosi köpenyt. Azóta nem igazán látni a színésznőt nyilvános eseményeken, így most külön öröm, hogy Zsófi gömbölyödő pocakjával kampányolt szülővárosa, Nagykanizsa mellett. Az ifjú kismama fiatal kora ellenére már gyakorlott szülőnek számít, hiszen van már egy hatéves kisfia. Zsófi korábban úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy jól viseli az áldott állapottal járó nehézségeket, párja, Kembe Sorel pedig rengeteget segít neki. „Szerencsére nagyon jól viselem a terhességet. A fáradékonyságon túl semmi más nem tapasztalható. Persze volt már olyan, hogy az egyik percben még halat kívántam, a másikban pedig egy nagy adag fagyit. Sorel természetesen mindenben mellettem van és támogat, mindig számíthatok rá, bármiről is legyen szó.”

Ilyen csodaszép kismama a Jóban Rosszban színésznője - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top