Sztárok

Szakított gyermekei anyjával a magyar színész

Tizenhárom év után kihűlt a szerelem Mészáros Árpád Zsolt és párja között, a kapcsolatukat ugyanis kikezdték a problémák. Az Operettszínház sztárja elköltözött a családjától, és úgy döntött, megpróbálja felépíteni önálló életét; két gyermekének anyja pedig munkát keres – írja a Blikk.

Tizenhárom év után véget ért Mészáros Árpád Zsolt kapcsolata. A Budapesti Operettszínház sztárja és két kisebbik gyermekének – a 6 éves Rózsának és a 2 éves Mersének – anyja, Erika, külön utakon folytatják. A 39 éves színész – aki tavaly idegösszeomlással kórházba került – már különköltözött a családjától. Elmondása szerint szép szerelem volt az övék, ám az utóbbi időben kihűltek az érzések, és sorra jöttek a problémák. „Nem torkollt veszekedésbe, felnőttek módjára meg tudtuk beszélni, hogy ennek így nincs értelme tovább” – árulta el a korábban hűtlenséggel vádolt Mészáros Árpád Zsolt, akinek a korábbi kapcsolatából már van egy 16 éves fia. Mint mondja, Erika – aki utólag azt kifogásolta, hogy kapcsolatukban rá csupán az anyaszerep hárult – most munkát keres, magával foglalkozik, illetve a szakítás óta ő is sokkal jobban tud koncentrálni az életére, a szerepeire és a fellépéseire.

Fotó: TL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top