Sztárok

Veszélyben a show! Lesérült a Szombat esti láz sztárja

Veszélybe került Vastag Csaba és Mármarosi Tünde szombati produkciója a Szombat esti lázban. Az X-Faktor énekesének tánctanárát ugyanis baleset érte, és komoly fájdalmai vannak – írja a Blikk.

A keddi próba során lesérült Vastag Csaba partnere, ezért gyorsan orvoshoz siettek. Mint kiderült, Mármarosi Tündének – aki fiatal korában majdnem lebénult – egy korábbi sérülése jött újra elő. Még évekkel ezelőtt eltört a bal könyöke, akkor az orsócsontból is letört egy darab, ami elszakította az egyik szalagot, ez bosszulta meg most magát. „A könyökízület kiugrott a helyéről, amit nekem ott a próbateremben sikerült azonnal visszatennem, de ettől a fájdalom nem múlt el” – panaszkodott Tünde, akinek két hét pihenést javasoltak, de mivel szombaton is parkettre kell állniuk, erre nincs idő. Szombaton diszkót mutatnak be, amiben rengeteg emelés lenne, ám egyelőre nem tudják, hogyan oldják ezt meg. Tündinek – aki a szintén x-faktoros Vastag Tamás barátnője – jelenleg is gyulladáscsökkentő tapasszal próbálják csillapítani a fájdalmát.

Veszélyben a show! Lesérült a Szombat esti láz sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top