Sztárok

Fogházba kerülhet Zámbó Krisztián

Baleset okozásáért közérdekű munkára ítélték az énekest, de napok óta nem jelent meg a könyvtárban, ahol a büntetését kellene letöltenie. Emiatt akár fogházba is küldhetik az x-faktorost – írja a Blikk.

Fogház fenyegeti Zámbó Krisztiánt, ha továbbra sem jelenik meg a bíróság által kijelölt helyen, a dunavarsányi Petőfi Művelődési Ház könyvtárában, hogy eleget tegyen a rá kiszabott ítéletnek. Az énekes – aki szívesen megfilmesítené az életét – két évvel ezelőtt vezetés közben telefonált, és így okozott balesetet, emiatt a bíróság közérdekű munkára ítélte. Korábban ugyan elkezdte letölteni a büntetését (20 napot, hetente egyszer 3 órát a könyvtárban eltöltve), de az x-faktoros szereplése miatt csúszott annak végrehajtása. Mint a bulvárlap megtudta, a könyvtárban napok óta hiába várják Zámbó Jimmy fiát, pedig munka bőven akadna. Ráadásul ha Krisztián – aki nemrég önéletrajzi könyvvel rukkolt elő – ujjat húz a törvénnyel, nagy bajt hozhat a fejére: amennyiben nem tesz eleget a büntetésnek, akkor a munkahely ezt jelentheti, az ügyészség pedig akár azt is indítványozhatja, hogy fogságra változtassák a közmunkát.

Fogházba kerülhet Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top