Sztárok

Antal Timi nem tud elszakadni Malek Miklóstól!

Ugyan az X-Faktor már a múlt, és Antal Timi első saját lemezének dalain dolgozik, a mai napig szoros kapcsolat fűzi egykori mentorához, Malek Miklóshoz!

Nem tud elszakadni Malek Miklóstól!„Miklós mai napig az önbizalmam és a hitem tartóoszlopa – meséli Timi. – Nem tudunk elszakadni egymástól, még így sem, hogy ő Amerikában él. Szoros kapcsolatban vagyunk, ráadásul ő írta a debütálás előtt álló dalomat, így a szakmai munkában is fogja kezem, továbbra is.” A tavalyi X-Faktor női győztesének valóban szüksége is van mentora lelki támogatására, hiszen az énekesnői léttel Budapesten a felnőtt életet is megkezdte, próbálgatja az önállóságot, amit nem könnyít meg, hogy a családja Erdélyben él. Timinek különösen az édesanyja hiányzik, a nagy beszélgetések, amelyek az éteren keresztül azért nem ugyanolyanok. „Sajnos csak nagyon ritkán tudok hazamenni a sok programom miatt, húsvét előtt is keseregtem, mert ezúttal az ünnepet nem Bánffyhunyadon töltöttem. Persze tudom, a hivatásom ezzel jár, így elfogadom, hozzászokom, hiszen az éneklésről sosem tudnék lemondani” – vallja Timi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top