Sztárok

Hízásra kötelezték a TV2 sztárját

Több kilót kellett felszednie Friderikusz Sándornak az újonnan induló műsora kedvéért. A tévécsatorna szerint pocakkal hitelesebben tudja alakítani az osztályfőnököt – írja a Blikk.

Friderikusz Sándort arra kötelezte a TV2, hogy a hiteles osztályfőnöki külső kedvéért növesszen egy kis csinos pocakot, így a tévésnek – aki a hamarosan induló, Az ének iskolája című műsor házigazdája lesz – 5-6 kilót fel kellett szednie. A Legyen Ön is milliomos! eddigi műsorvezetője egyenrangú partnernek tekint a gyerekekre, akik rajonganak érte. Elmondása szerint ő egyik versenyzőnek sem lesz a pótapukája, hanem inkább a lelki dajka, illetve az úgynevezett biztató lökés a gyerekek fellépései alkalmával. A versenyzőkkel ugyan még csak a felvételi vizsgákon találkozott, de Friderikusz szerint a gyerek-Megasztárban – amelybe Pintácsi Viki kisfia is jelentkezett – van néhány kivételes hangú gyerek, akik ámulatba ejtették őt és a tanári kart.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top