Sztárok

Szakított a magyar szupermodell

Dobta gimnazista kedvese Palvin Barbarát. A szakítása a nemzetközi sajtóban is téma; azt találgatják, összejön-e a plüssállat- és SpongyaBob-mániás modell az énekes Justin Bieberrel.

Palvin Barbara az idei Glamour-gálán még ragyogott a boldogságtól gimnazista barátja, Somfai Kristóf mellett. Néhány napja viszont a tömören és lényegre törően annyit írt ki a Twitter-oldalára, hogy „szingli”, a Facebook-oldalán pedig ugyancsak egyedülállóvá változtatta a státuszát. Mint a Bors írja, a jelek arra mutatnak, hogy barátja szakított vele, hiszen a 19 éves modell az elmúlt napokban szomorú, szerelmes dalokat posztolt oldalára, és azt is tudatta rajongóival, hogy hamarosan New Yorkba költözik. Barbara szakítása a nemzetközi sajtóban is téma, az egyik hollywoodi hírportál szerint végre szabad az út Justin Bieber számára, akivel Barbarát már tavaly ősszel hírbe hozták. A világhírű modell egyébként legbelül még olyannyira gyerek, hogy plüssállataival – többek között egy plüsspandával – osztja meg ágyát, és mesét néz – számolt be a Blikk. „Ha van rá lehetőségem, szinte mindennap SpongyaBobot nézek. A szobám is teli van a mesével kapcsolatos ereklyékkel, sőt az ágyneműm is spongyabobos” – vallotta be a sikeres modell, aki egy forró hangulatú bulin nővel csókolózott.

Szakított a magyar szupermodell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top