Sztárok

Megint összebalhézott Sharon Stone és a dadája

Sharon Stone szívből gyűlöli gyermeke korábbi dadáját. Az Elemi ösztön sztárja és a nő között már hosszú ideje tart a háborúskodás, ami hol az egyik, hol a másik fél győzelmével zárul. Ezúttal Stone intézett támadást: 9500 dollárt követel vissza egykori bejárónőjétől, amit állítólag elfelejtett neki visszaadni.

Sharon Stone sokak fejében úgy él, mint az örök bombázó: ötven fölött is szexi, csábító és kívánatos. Ám gyermekei egykori dadája már teljesen másképp látja. Erlinda Elemen tavaly azért perelte be a színésznőt, mert elmondása szerint Stone egy zsarnok, aki többször rasszista megjegyzéseket tett a Fülöp-szigeteki lakosokra, amilyen ő is. Stone akkor röhejesnek titulálta a keresetet, most viszont ő perli az egykori bejárónőt. A filmcsillag azt állítja, hogy még 2010-ben 12 500 dollárt adott kölcsön Elemennek, aki azonban csak 3000 dollárt törlesztett neki. A kereset szerint a dada 2011 januárjában felfüggesztette a törlesztést, egy hónappal azelőtt, hogy Stone elbocsátotta volna, és azóta sem fizette vissza a maradék 9500 dollárt egykori kenyéradójának. A színésznő viszont igényt tart a fennmaradó összegre, amit természetesen kamatostul szeretne visszakapni. Csak a gond, meg a baj…

MEgint összebalhézott Sharon Stone és a dadája

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top