Sztárok

Csobot Adél: “Romantikus szerelemben élünk”

Négy hónapja, hogy egy párt alkot Csobot Adél és Istenes Bence. Az első dalával, a Swinghatással a napokban debütált énekesnő azt meséli, a kapcsolatuk tele van meglepetésekkel és romantikával.

„Tudom, sokan nem tudják elképzelni, két ilyen pörgős személyiség, mint mi, hogyan vagyunk képesek egymás mellett megnyugodni. De talán épp ettől működik olyan jól a kapcsolatunk, hogy a munkánkban mindketten kiszerepeljük magunkat. Ráadásul nagyon romantikus a szerelmünk, Bence tesz azért, hogy újra és újra meghódítson” – mondja Adél, majd rögtön egy példát is említ: Valentin-napon úgy tűnt, bokros teendőik miatt nem tudnak találkozni, azonban Bence egy hatalmas, gyönyörű csokorral állított be az énekesnő esti fellépésére. „Épp belekezdtem volna a következő dalba, amikor egyszerűen csak magához ragadott egy mikrofont, és a nagyközönség előtt köszöntött engem – mondja Adél. – Mondanom sem kell, hogy elsírtam magam, és percekig nem tudtam tenni a dolgom, mégis hatalmas tapsot kaptunk. Bencével nagyon szórakoztató és vicces az élet, ráadásul tele van ehhez hasonló meglepetésekkel.”

Csobot Adél: „Romantikus szerelemben élünk
Csobot Adél: „Romantikus szerelemben élünk

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top