Sztárok

Kikészült a Barátok közt sztárja

Kiss Ramóna sokszor a forgatások után is sír, lelkileg ugyanis annyira kikészíti az erőszak, amit karaktere él át a szappanoperában. Kollégája, Rékasi Károly igyekszik vigasztalni a forgatások után.

Kiss Ramónát igazán megviseli, hogy a Barátok köztben alakított karakterét, Zsófit lelkileg és fizikailag is terror alatt tartja szerelme, Bartha Zsolt. A színésznőt – aki szinte kivirult 5 évvel idősebb kedvese oldalán – olyannyira mélyen érintik a felvett jelenetek, hogy sokszor még a forgatás után is sír. „Az erőszakosabb jelenetek után még időre van szükségem, hogy elengedjem ezeket az érzéseket, és visszatérjek a karakteremből önmagamhoz” – árulta el a Borsnak a családalapítási terveket dédelgető Ramóna, aki nagyobb színészi kihívásnak tartja a megrázó jelenetek eljátszását a boldog pillanatok megformálásához képest. A színésznőt a felvételek után rendszerint sorozatbeli párja, Rékasi Károly nyugtatja, vigasztalja meg.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top