Sztárok

Cipő édesanyja a rajongóknak könyörög

Cipő édesanyja nem nyugszik bele, hogy a Republic kis névváltoztatással és új énekessel koncertre készül. A rajongóknak könyörög.

Cipő édesanyja nem nyugszik bele, hogy fia együttese koncertre készül. Hosszas találgatások előzték meg, ki lép fel majd énekesként a zenekarral, és az is kérdés volt, milyen néven folytatják tovább a zenélést, de Cipő édesanyja már korábban is többször kinyilvánította, nem szeretné, ha fia dalaival folytatná a koncertezést az együttes. „Nem tudom feldolgozni ezt a tébolyt, ami a zenekar körül forog – fakadt ki a gyászoló édesanya a Blikknek. – Énekeljenek, de ne a Laci dalait – magyarázta állapotát Gizi néni, aki elmondta, szó nincs pénzről, nem kér egy fillért sem. – Nem a pénzről van szó! Ő hitt a többieknek, akik azt mondták, mellette állnak, és ha bárki kilép a zenekarból, feloszlanak. Becsapták őt. Ha a fiam látná, mi folyik itt, újra meghalna” – mondta. Az édesanya úgy döntött, az emberekhez fordul: „Kérem az egész országot, hogy ne menjen el senki a koncertre! Könyörgöm, emberek, ne!”

Cipő édesanyja a rajongóknak könyörög

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top