Sztárok

Új szívtipróval bővül a TV2 csapata

Új szívtipróval bővül a TV2 csapata a 13 éves Farkas Zsolti személyében, aki szívesen beszél hódításairól és arról is, hogy odavannak érte a csajok.

Új szívtipróval bővül a TV2 csapataFarkas Zsolti még csak 13 éves, de máris sok hódítást tudhat a háta mögött, és egyáltalán nem csinál titkot abból, hogy a mindennapokban is leginkább a csajok érdeklik. Az ének iskolája című tehetséggondozóban persze Zsolti nemcsak magabiztos fellépésével, hanem tehetségével is elkápráztatta a zsűrit, de az éneklés szeretetén túl leginkább az motiválja, hogy a lányoktól is még több elismerést kapjon.

„Volt már pár fellépésem az iskolában, és a lányok odavannak értem. Nagyon sokat adok magamra, hogy bejöjjek a csajoknak” – mondja magáról Zsolti, aki nagy gonddal zselézi be a haját reggelente, és ügyel az öltözködésére is. „Az az álmom, hogy híres zenész legyek, és mindenki elismerjen, de legfőképp a csajok” – foglalta össze jelentkezésének okát a fiú, aki elmesélte a zsűritagoknak, hogy bár jelenleg nincs barátnője, már óvodásként is szerelmes volt. „Óvodában volt egy szerelmem. Már nem tudom, hogy hívják, de Valentin-napon elloptam anyukám nyakláncát és neki ajándékoztam” – emlékszik vissza Zsolti. A fiú nagy sikert aratott fellépésével, és énekhangján túl a lazaságával is elkápráztatta a tanári kart, akik közül végül Szulák Andi szárnyai alá került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top