Sztárok

Kiretusálták a TV2 sztárjának testét – dühöng

Nem bírta el a képernyő Ganxsta Zolee vörös csillagos tetoválását, mivel önkényuralmi jelképnek minősül; ezért kitakarta a SuperTV2. A zenész kiakadt a cenzúrán.

Homályosan jelent meg a képernyőn Ganxsta Zolee felsőteste a Hal a tortán című show szerdai adásában: miközben Hajdúék jacuzzijában fürdött, végig homály fedte a rapper jobb mellkasát. Mint a Bors írja, Zolee jobb mellén díszelgő vörös csillag és a benne elhelyezett sarló és kalapács lett kiretusálva. A műsorkészítők az önkényuralmi jelképekről szóló törvény miatt takarták ki, ami Zoleenak egyáltalán nem tetszett. „A sarló és a kalapács a parasztok és a munkások elmaradhatatlan munkaeszköze, mit kell ezen megfeszülni? Engedjük már el a múltat! (…) Nekem tetszik a csillag és tetszik a sarló és a kalapács is, és egy percig sem veszem komolyan a mögöttes jelentésüket, ahogy az életet sem” – háborgott az anyagi nehézségekkel küzdő rapper. „A műsorban elővigyázatosságból takartuk ki a motívumokat, úgy gondoljuk, hogy ezzel felesleges bonyodalmakat előztünk meg, s ez inkább etikai kérdés, mint jogi” – indokolták a SuperTV2-nél.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top