Sztárok

Újabb csapás érte Damut

Börtönből kell tartásdíjat fizetnie az egykori sorozatsztárnak, miközben nem viselheti nevét a fia. A gyermek anyja ugyanis Damu tudta nélkül kért névváltoztatást.

Damu Rolandnak már jóval börtönbe vonulása előtt megromlott a viszonya kisebbik gyermeke, Benji édesanyjával, Tímeával. A magánjellegű problémáikon túl anyagiakban is adódtak közöttük nézeteltérések, és most újabb csapás érte a négy és fél évre ítélt színészt. Tímea ugyanis nem akarta, hogy börtönviselt apja nevével éljen közös kisfiuk, ezért levetette a kis Benji vezetéknevét. „Ez olyan sérelem, amit nagyon nehéz feldolgozni. A kisebbik gyerekem anyja a tudtom és belegyezésem nélkül egyszerűen megváltoztatta a fiunk családi nevét. (…) De a gyerektartást a mai napig is követeli tőlem az anyja. Kénytelenek voltunk ügyvédemmel pereskedni a mérséklésért” – panaszkodott a Blikknek a tiszalöki büntetés-végrehajtási intézetben könyvtárosként dolgozó Damu, aki már 6 éve nem láthatta kisfiát. Ugyan nincs lezárva az ügy, de 15 ezer forintban határozták meg első fokon az összeget. Amennyiben a bíróságon jogerőre emelkedik a Damu által említett összeg, azzal sem lesz sokkal könnyebb helyzetben a korábbi sorozatszínész. A fogva tartása költségeinek levonása után havi 16 ezer forint marad az úgynevezett spájzkártyáján, vagyis ha már gyerektartást is fizetnie kell, alig ezer forintból gazdálkodhat majd a börtönben az egykori sorozatsztár, akinek már most is rengeteg a tartozása, s mire szabadul, vélhetően milliós adóssága lesz.

Újabb csapás érte Damut

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top