Sztárok

Döntött a bíróság: Damunak be kell vonulnia

Az elítélt színész börtönbe vonulását nem veszélyezteti az egészségi állapota, ezért hamarosan meg kell kezdenie a kiszabott büntetésének a leülését. Időközben Damu áldozata, Palácsik Tímea immár önfeledten bulizik.

Döntött a bíróság: Damunak be kell vonulniaAz orvosszakértői vélemény alapján az illetékes bíróság szerdán arra jutott, hogy Damu Roland nincs rossz egészségi állapotban. Ennek értelmében elutasította a barátnője elleni erőszakért 4 év 6 hónap büntetésre ítélt színész halasztási kérelmét, vagyis be kell vonulnia a börtönbe. A Bors értesülései szerint ugyan elismerték, hogy a jelenleg is pszichiátrián kezelt színész beteg, de állapotát nem találták életveszélyesnek. „Nyolc napunk van arra, hogy fellebbezzünk, élünk ezzel a jogunkkal” – mondta ügyvédje, dr. Ruttner György.

Palácsik már bulizik

Már nem bujkál, hanem felszabadultan szórakozik a színész volt barátnője – írja a Blikk. A nyilvánosság elől hónapokig rejtőzködő Palácsik Tímea – aki legutóbb megtörten nyilatkozott – a kedd esti Megakoncerten kivirultan jelent meg, és vidáman kártyázott a barátnőivel a szünetekben. Úgy tűnik, az ítélet meghozatala óta megnyugodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top