Sztárok

Szexis fotók készültek Sarka Katáról

Bevállalós fotók készültek nyilvános helyen Hajdú Péter feleségéről. Csupán virágszirmok borították a modell-üzletasszony testét, aki szerint férjének is tetszenek majd a képek.

Bár férfimagazinban nem hajlandó levetkőzni Sarka Kata, azt már kimondottan élvezi, ha nyilvános helyen készülnek róla szexi fotók. A napokban a Füvészkertben villantotta meg a testét a Hal a tortán sztárja, aki a Crystal Nails arcaként vállalta el a különleges hangulatú fotózást. Mint a Bors írja, a korábbi koncepció szerint mindössze néhány virágszirom takarta volna Sarka Kata testét, ám végül nem a testére ragasztották a virágokat – mivel irritálta a bőrét –, hanem a bikinijére és melltartójára erősítették fel azokat, tűvel. „Peti szereti a művészi, kreatív dolgokat, szerintem tetszeni fog neki. Különben nem szól bele a munkáimba, de azt nem engedné, hogy levetkőzzek” – mondta a 26 éves, sikeres üzletasszony.

Szexi fotók készültek Sarka Katáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top