Sztárok

Már biztos: nősül Damu

A tiszalöki börtön kápolnájában veszi el kedvesét az egykori sorozatsztár, ám az ifjú párnak még két évet kell várnia a nászéjszakára.

Damu Roland és kedvese, Edina – akit a négy és fél évre ítélt színész Vacaknak becéz – már javában intézi a börtönesküvőt. Mint a Blikk megtudta, még a nyáron oltár elé állhatnak a tiszalöki börtön kápolnájában, ám a nászéjszakára még két évet kell várniuk. „Edinával mindent elterveztünk az esküvőnkről. Emlékezetes lesz, hiszen először vezetek valakit az oltár elé, ráadásul rögtön a rács mögött. Edina az a nő, akit egész életemben kerestem” – vallotta be Damu, aki a nagy napon szeretne civil ruhában a párja mellett állni. A 38 éves, mintarabnak tartott színészt és 37 éves kedvesét a tiszalöki anyakönyvvezető adja majd össze, várhatóan a börtönkápolna termében. A börtönben csak a hivatalos házasságkötést tartják meg, az egyházi esküvő csak azután jöhet, hogy Damu megkeresztelkedik. „Rolanddal sok gyereket tervezünk, két lányt és mellé egy fiút. Szoktam is írni neki, hogy ha kijön, egyfolytában terhes leszek, de nem baj” – mondta Edina, akit a pszichiátrián ismert meg a várhatóan két év múlva szabaduló színész.

Már biztos! Nősül Damu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top