Sztárok

Nősül Vajna – elveszi Palácsikot

Megkérte barátnője kezét a filmügyi kormánybiztos. A nála 38 évvel fiatalabb Palácsik Tímea – aki másfél éve Andy Vajna kedvese – pedig igent mondott. Az esküvő helyszíne egyelőre kérdéses.

Andy Vajna és Palácsik Tímea hivatalosan is összeköti az életét. A 68 éves sztárproducer és Damu Roland egykori barátnőjének kapcsolata másfél éve kezdődött. A Blikk úgy értesült, Vajna és 38 évvel fiatalabb kedvese – aki korábban modellkarrierbe kezdett Amerikában – most már az esküvőre készül. A filmügyi kormánybiztos komoly érzelmeit az is jól bizonyítja, hogy előző barátnőinek – Dobó Katának és Tóth Évának – nem kérte meg a kezét. Az esküvő helyszínét és időpontját – a bulvárlap értesülései szerint – még nem döntötték el. A menyasszony és a vőlegény ugyanis még nem tudja, hogy Magyarországon vagy az Egyesült Államokban tartsa-e a ceremóniát. A Blikk ugyan megkereste Andy Vajnát, ám ő továbbra sem akar a magánéletével kapcsolatban nyilatkozni, de nem cáfolta az esküvő tényét.

Nősül Vajna - elveszi Palácsikot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top