Sztárok

Szikora százezrektől fosztotta meg kollégáit

Komoly bevételtől esnek el az R-Go tagjai azzal, hogy Szikora elvállalta a mentori szerepet az X-Faktorban, árulta el egy informátor.

Szikora Robi szereplése felkavarta zenekarának tagjait, árulta el a Blikknek egy, az együttes közelében dolgozó informátor. A forgatási napok ugyanis éppen péntekre és szombatra esnek majd, az együttes pedig szintén ezeken a napokon számíthatna a leginkább bulikra, mely egyben a pénzkereseti lehetőség is számukra. A zenekar ezáltal ősztől szinte bevétel nélkül marad, ami a tagoknak több százezer forint kiesést jelent majd.
„Persze a nyár a legfontosabb időszakunk, de tavaly ősszel is volt négy koncertünk. Ez a pénz most is jól jött volna, ha idén beesik ez a négy buli, mert nehéz úgy élni, hogy csak nyáron van kereseti lehetőség, az év utolsó négy hónapjában pedig egy fillér nem jön házhoz. Az egyes tagok esetében itt több százezerről van szó, ami nem csekély összeg, fáj a kiesése” – magyarázta a helyzetet a zenekarhoz közel álló személy a lap szerint. Az együttes menedzsere szerint viszont nincsen szó problémáról, hiszen a legfontosabb szezon, a nyári hónapok még gondtalanul végigkoncertezhetők, sőt jóval több felkérésük is van, mint más zenekaroknak. Ezt követően pedig majd igyekeznek összehangolni a fellépések időpontját az x-faktoros elfoglaltságok időpontjaival.

Szikora százezrektől fosztotta meg kollégáit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top