Sztárok

Mellrákkal küzd a Jóban Rosszban sztárja

Férje és fia tartja a lelket Tallós Ritában, aki az esküvőjére is a sugárkezelésről ment. A színésznő nem hagyja el magát, sportol, dolgozik; úgy érzi, ebbe a betegségbe nem illik belehalni.

Mellrákkal küzd Tallós Rita, ráadásul a betegsége egy olyan darab premierje után derült ki, amelyben a színésznő egy ugyancsak mellrákos nőt játszik. A Jóban Rosszban egykori sztárja a Frizbi felvételén beszélt először a betegségéről, amelyre már most úgy tekint, hogy nincs is. Az 52 éves színésznőt novemberben műtötték, rendszeresen jár kemoterápiára, sugárkezelésre. Elmondása szerint már azt is megtervezte, hogy néz majd ki a halálos ágyán. Szerelme – akivel a közelmúltban össze is házasodott – és fia azonban nem hagyta, hogy beteg legyen, ők tartják benne a lelket. Mint mondja, nem hagyta el magát; a korábban is rendszeresen sportoló színésznő továbbra is edz, fut, teniszezik és dolgozik, és a mindennapos teendői részévé vált kezelések miatt kihullott haja is nő már. „Az esküvőmre is sugárkezelésről mentem. (…) Öt év után mondanak hivatalosan egészségesnek az orvosok. Az út elején járok még, de megyek tovább” – árulta el a Borsnak.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top