Sztárok

Nős főnökével jött össze az RTL Klub sztárja

A csatorna rendezője elhagyta feleségét Nádai Anikó miatt - írja a Blikk. A sorozatsztárrá lett egykori villalakó és a férfi állítólag az Éjjel-nappal Budapest forgatásán jöttek össze, pár napja pedig egy szállodában romantikáztak.

Már nem titkolja szerelmét Nádai Anikó, a Való Világ egykori játékosa (alias VV Anikó), aki jelenleg az RTL Klub új sorozatának, az Éjjel-nappal Budapestnek a főszereplője. A Blikk szerint ez annak is köszönhető, hogy amikor egymásba szerettek, a férfi még házas volt, valamint a napi realitysorozat rendezője. A Blikk szerint azonban Anikó főnöke feladta a még négy évig tartó házasságát a 25 éves sorozatsztárért, akit a csatornánál ígéretes tehetségnek tartanak. Mint a bulvárlap megtudta, a férfi már el is vált a feleségétől, talán ezért is töltöttek el egy romantikus hétvégét Anikóval az egyik szállodában. A Blikk megpróbálta megszólaltatni az érintetteket, ám nem kívántak nyilatkozni.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top