Sztárok

Mentő vitte kórházba az Éjjel-nappal Budapest szereplőjét

Hanna kitálal, Joe begurul, Marci kifekszik, a lányok sírnak-rínak. Micsoda izgalmak várhatók az Éjjel-nappal Budapest ma esti adásában. Mi pedig mutatjuk a képet, ahogy Marcit elviszi a mentő.

Tovább borzolják a nézők idegeit a fikciós realityben, miután Marcit mentő szállítja el a budai albérletből. A mexikói szappanoperák elbújhatnak az Éjjel-nappal Budapest mögött, hisz a folyamatos megcsalások, ármánykodás és balhék után egy pillanatra sem szusszanhatunk. A sorozat ma esti részében beköszönt a kőkemény erőszak, miután Joe nem túl sportszerűen, de annál hatásosabban „lekáózza” Marcit a bárszékről.

Mentőt kellett hívni az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjéhez 

„Nagyon hamar elveszítem a fejem, ha a szeretteimről van szó, ha őket bántja valaki. Ilyenkor nem ismerek sem istent, sem embert” – fűzte hozzá a bokszbajnok. Az idegölő izgalmak tehát tovább fokozódnak, mi pedig izgatottan várjuk az újabb fordulatot: magához tér-e a kiütött festő, vagy egy jobbegyenessel őt is kiírják a sorozatból?

 Mentőt kellett hívni az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjéhez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top