Sztárok

Hajdú Péter védelmébe vette Szebenit

Megosztja az országot Szebeni István kirúgása az MTVA Híradójából. Hajdú Péter, mint a gyengék védelmezője, máris a védelmébe vette kollégáját.

Felháborodott nézők panaszáradata zúdult az MTVA-ra, miután Szebeni István élő adásban káromkodta el magát a köztévé Híradójában. A csatorna azonnal lépett és elbocsájtotta a tévést, ami viszont újabb háborgásokhoz vezetett, mondván: ő is csak egy ember, és káromkodni mindenki szokott. Hajdú Peti, akinek mindig mindenről van véleménye, ezúttal is elsőként állt meghurcolt kollégája pártjára. „Meg kell, hogy védjem Szebeni Istvánt! Azt a technikust kellett volna kirúgni, aki bekeverte a hangját a bejátszás alatt! Fel a fejjel Pisti!” – osztotta meg véleményét közösségi oldalán a Frizbi műsorvezetője, aki korábban a plágiummal megvádolt Schobert Norbit is oltalmába vette. Ezen felbuzdulva követői is a technikus fejét vennék és átesve a ló túlsó oldalára, össze is keverték a szezont a fazonnal. „Talán a parlamentben kéne kezdeni a tisztogatást, nah meg a Stand Uposaink is folyamatosan csúnyán beszélnek, ráadásul poénból” – írta az egyik kommentelő.

Hajdú Péter védelmébe vette Szebenit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top