Sztárok

Demcsák élő adásban kezdett röhögni

Nem bírta ki a gyilkos szamarak történetét. A TV2 bocsánatot kért.

Demcsák élő adásban kezdett vihogniAmi történt: Demcsák Zsuzsa a reggeli Mokkában nem tudta nevetés nélkül felolvasni a hírt, mely szerint Magyarszecsődön egy 65 éves nyugdíjas férfit megtámadtak a szamarak. A férfi belehalt a sérüléseibe. Demcsáknak „az áldozatra feltehetőleg hátulról támadtak rá a megvadult patások…” mondattal gyűlt meg a baja. Röhögni kezdett, majd gyorsan lekeverték a szerkesztők. A TV2 internetes oldalán már csak a megvágott videó van fent.

Két nappal a Szebeni-féle káromkodás után, naná, hogy máris megint sokan felhördültek. A két esetet azért nem nagyon kellene összehasonlítani. Már csak azért sem, mert míg Demcsák élő adásban nem bírta ki röhögés nélkül, addig Szebeni „felvételről káromkodott” – hogy ez egyáltalán megtörténik 2013-ban, maga a vicc. Az azonban tény, hogy mindkét „baki” egy-egy haláleset kapcsán történt, és ezért lesz ez a történet igazán morbid. És akkor lehet vitatkozni, hogy elvárható-e egy reggeli műsor házigazdájától, hogy röhögés nélkül olvassa fel egy szamarak által szétmarcangolt ember halálának hírét. Egyáltalán miért kell ezzel reggel is foglalkozni? És akkor még odavisznek a TV2 kertjébe egy szamarat bizonyítván, hogy ezek mégsem vadállatok. Eszem megáll.

Koltay Tamás a TV2 szóvivője a velvetnek elmondta: „Valóban szerencsétlen megnyilvánulás volt, ezért sem került fel a tv2-hu oldalra a videó. A műsorvezetők figyelmét is felhívtuk, hogy hasonló nem fordulhat elő többet élő műsorban. Elnézést kérünk, ha bárkit is megsértettünk.”
Demcsákra egyébként tavaly novemberben is rátört a röhögőgörcs. Akkor egy szarvastámadásról kellett beszámolni.

Kontrollálható a nevetés hasonló hírek felolvasása a közben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top